AktuelnoOnline plusVesti

Zašto treba videti 55. Međunarodni salon automobila u Beogradu!?

2.14KPregleda

Mali ali tehničar

 

 

Protekle srede je nakon prilično organizacione neizvesnosti otvoren 55. Međunarodni salon automobila u Beogradu, prvi međunarodni, nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije.

 

 

Iako se iz nekih najava moglo naslutiti da je ovo još jedna u nizu forsiranih društvenih manifestacija koja se organizuje zarad forme, bar što se tiče ljubitelja automobila i motocikala, sada je jasno, ovogodišnji „salon“ je u potpunosti opravdao epitet najboljeg i najvećeg sajma iz ove oblasti u regionu.

 

 

 

Domaća automobilska industrija i organizatori su na neki način sjedinili energije i bez nepotrebnog glamura i razbacivanja para na spoljašnji sjaj, uspeli da prirede zanimljivu izložbu automobila i motocikala. Kako kaže Zoran Lupšić, dugogodišnji direktor ove manifestacije, „teško je i nabrojati sve probleme i neizvesnosti u toku pripreme manifestacije koja je zbog okolnosti u globalnoj auto industriji kasnila nekoliko meseci. Ipak, uspeli smo zajedničkim snagama sa domaćim auto kućama, jer ovo je jedan od ukupno 12 automobilskih sajmova koji će biti organizovani tokom 2023. u svetskim razmerama“.

 

 

Što se tiče izloženih modela, može se takođe zaključiti da publika u Srbiji i okolini koja poseti sajam, neće ostati uskraćena za većinu „vrelih“ modela automobila i motocikala pa i lepog broja električnih noviteta.

 

 

 

Zbog svega rečenog, iskoristite priliku, uzmite decu, žene ili svoju ekipu za ruke i bez odlaganja posetite 55. Međunarodni salon automobila u Beogradu koji traje do 28.03.

 

 

Posle će biti kasno, i nema kajanja, jer je možda u toku oproštaj publike i automobila sa sajmom na ovom mestu i u ovom obliku. Pred našim očima se upravo piše istorija.

 

Miodrag Piroški

 

Video: Miroslav Šosberger
Foto: Lara Piroški

 

VIDEO REPORTAŽA: Svi najvažniji noviteti i sajamski muzički hit godine

 

 

 

 

1 Komentar

  1. Džaba sajam kada u mnoge skuplje automobile nije moguće ući i osetiti makar malo glamur. Izgovor je da su već prodati. Pa ako je tako dovezite druge a da blejimo u automobile samo spolja.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery