Vesti

Rolls-Royce Ghost Zenith – kolekcija ograničena na svega 50 primeraka!

Novo ograničeno izdanje modela Ghost

Rolls-Royce Ghost Zenith Collection
1.24KPregleda

Za one koji žele zaista jedinstveni Rolls-Royce Ghost, britanski proizvođač je spremio nove Zenith Collection modele. Biće ih konstruisano svega 50. Svaki od njih će imati neverovatne opcije personalizacije.

Rolls-Royce Ghost Zenith Collection

Kao i Phantom VII Zenith iz 2016. godine, očekuje se da i ovi Ghost modeli postanu pravi kolekcionarski primerak. Naravno, to znači da će za njim vladati i te kako velika potražnja. Vredi napomenuti i da je Ghost najuspešniji Rolls-Royce ikada kreiran. On je zaslužan i za to što je prosečna starost kupaca modela britanskog proizvođača smanjena na 43 godine.

„Ghost je najuspešniji Rolls-Royce ikada kreiran. Sa Zenith kolekcijom odajemo omaž ovom, izuzetno važnom modelu u našoj savremenoj istoriji“, rekao je izvršni direkotor kompanije Torsten Miler-Otvos.

Rolls-Royce Ghost Zenith je zapravo inspirisan koncept modelom 200EX. Takođe, pločice sa natpisom na svakom primerku su napravljene od originalne figure Spirit of Ectasy sa tog koncepta. Figura je otopljena i od nje su napravljene pločice koje su postavljene na centralnoj konzoli svakog od 50 primeraka modela Zentih.

Ističu se još i osvetljeni „džepovi“ na vratima, jedinstveno graviranje na materijalima, sedišta inspirisana originalnim Silver Ghost modelom iz 1907. godine i slično.

Ovi modeli će biti dostupni u tri dvobojne varijante kada je reč o spoljašnjem dizajnu. Ovi modeli se trenunto ručno izrađuju u Gudvudu.

Rolls-Royce Ghost Zenith Collection

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery