Vesti

Predstavljen je Bentley Flying Spur Blackline!

Blackline je u stvari paket koji je dostupan kao opcija

Bentley Flying Spur Blackline
1.49KPregleda

Bentley je predstavio novu „Blackline“ specifikaciju za model Flying Spur. Ova opcija će kupcima omogućiti da sve svetle (hromirane) detalje zamene detaljima crne boje.

Bentley Flying Spur Blackline

To podrazumeva da će svi detalji, od „Flying B“ ornamenta preko maske (grila), okvira prozora, detalja na branicima i donjem delu vrata, pa sve do ručica za otvaranje vrata i izduvnih cevi, biti crne boje.

Novi Bentley Flying Spur takođe ima i alu-felne veličine 21 cola kao standard. Kao opcija su dostupne felne veličine 22 cola. Klijenti mogu birati između čak 17 boja spoljašnjosti, a uskoro će biti dostupno još 13 boja.

Bentley ovom varijantom želi da ponovi uspeg „Blackline“ verzije modela Continental GT. U toj varijanti je prodato čak 30% od ukupnog broja prodatih Continental GT modela, od početka godine.

Novi Bentley Flying Spru opisuju kao „najnapredniji, luksuzni Grand Touring sportski sedan na svetu“. On kombinuje prelep dizajn sa najnaprednijom tehnologijom i najkvalitetnijim materijalima.

Bentley Flying Spur Blackline

Ručno rađena kabina se može izraditi u 15 boja, a ističe se rotirajući ekran na centralnoj konzoli. Taj ekran ima dijagonalu od 12,3 inča.

Srce ovog modela je šestolitarski twin-turbo W12 agregat. On razvija impresivnih 626 KS i 900 Nm obrtnog momenta, a povezan je sa osmostepenim DCT menjačem. Zahvaljujući tome, novi Flying Spur iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 3,7 sekundi i postiže maksimalnu brzinu od 333 km/h.

„Blackline“ specifikacija je dostupna kao opcija za ovaj model i košta 3.550 evra u Evropi.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery