970_250_eko
Vesti

Poslednji tizer za Mercedes-Benz Vision EQS!

Sutra premijera

Mercedes-Benz Vision EQS
557Pregleda

Danas je objavljena još jedna, poslednja pre premijere, tizer fotografija novog Mercedes-Benz Vision EQS koncepta. Ovaj model će premijerno biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Mercedes-Benz Vision EQS

Premijera Vision EQS koncepta ima veliki značaj za nemačkog proizvođača automobila. Naime, ovaj koncept predstavlja uvid u to kako će izgledati prvi, potpuno električni sedan te kompanije, a koji će biti alternativa S-Klasi. Očekuje se da ovaj model bude postavljen na Mercedesovoj MEA platformi, te da poseduje dva elektromotora koji će ukupno razvijati 592 konjske snage.

Tokom nedelje koja je za nama, Mercedes je objavio nekoliko tizer fotografija. Na njima smo mogli da vidimo enterijer i detalje karoserije. Na osnovu novog tizer video snimka vidimo da će Vision EQS imati lažnu masku (gril) sa plavim osveljenjem koje okružuje trokraku zvezdu postavljeno u njenom centru. Naravno, vidimo i da će ovaj model imati nekoliko EQS oznaka.

U svakom slučaju, ostaje da vidimo kako će izledati sam koncept, ali i serijski model koji će biti njime inspirisan. Veruje se da će serijski EQS sa jednim punjenjem moći da pređe do 500 kilometara. On bi na tržište trebalo da stigne 2021. godine.

Više detalja o konceptu ćemo znati sutra, kad on bude premijerno predstavljen.

A lasting beauty that moves you. First details of our vision of sustainable modern luxury. The all-electric Mercedes-Benz VISION EQS live in Frankfurt on September 10th, 2019.The EQ story continues.#IAA19 #enjoyelectric

Posted by Mercedes-Benz on Saturday, September 7, 2019

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery