Vesti

Novi Suzuki Jimny i Swift Sport debituju na salonu u Beogradu!

PR Saopštenje

Suzuki Jimny
2.55KPregleda

Na beogradskom salonu automobila, na štandu u hali 1, među ostalim modelima, naći će se i novi Suzuki Vitara i Swift Hybrid. Na izložbenom prostoru sa motociklima naći će se i kompletna, već dobro afirmisana gama prestižnih Suzuki dvotočkaša.

Suzuki Jimny

Novi Suzuki Jimny biće jedna od zvezda ovogodišnjeg, 54. međunarodnog salona automobila u Beogradu. Sajam se održava od 22. do 31. marta. To nisu samo očekivanja, uvoznika, prodavca i servisera – kompanije Euro Sumar. Naime, novu generaciju tog kompaktnog terenca su zvezdom već proglasili i najrenomiraniji specijalizovani evropski i svetski medijski poslenici.  

U Beogradu će Jimny debitovati u najboljem izdanju. Ne samo da će biti sa „full“ paketom opreme, već ga je Euro Sumar i dodatno obogatio i ukrasio. Na istaknutom mestu, prvi put pred masovnom publikom će biti i Swift Sport. Na istom štandu u hali 1, Euro Sumar predstavlja i Swift Hybrid (posebna „brendaža“ ističe novu tehnologiju mekog hibrida). Tu će biti i Ignis sa pogonom na prednjim točkovima u paketima opreme Premium i Elegance. Među eksponatima će biti i Suzukijev prodajni hit u Evropi… Reč je o novom Vitara modelu u verzijama 1.4 Premium, 1.4 Elegance i 1.4 Excusive 4WD 6AT (sa šestostepenim automatskim menjačem i posebnom dodatnom opremom), kao i S-CROSS 1.4 Elegance.

Suzuki Jimny

A tu su i dvotočkaši

U hali 2, nivo C, će biti izložena bezmalo kompletna „postavka“ Suzukijevih vrhunskih motocikala i skutera dostupna našim kupcima: GSX-R 1000, V-STROM 250, V-STROM 650, V-STROM 650 XT, V-STROM 1000, SV 650, GSX-S 750, ADDRESS 110, BURGMAN 400 i BURGMAN 650 EXECUTIVE.

Iz Euro Sumara poručuju da je većina vozila izloženih na sajmu već spremna za isporuku, pa su u ovom trenutku potencijalni kupci u Srbiji na izvestan način privilegovani. U čitavoj Evropi, naime, vlada izuzetna potražnja za gotovo svim modelima ove marke – i na nekim od najvećih tržišta na isporuku se čeka „u redu“.

PR Saopštenje: Euro Sumar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery