AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Sedam priča iz sveta u pokretu u malo ranijem terminu!

2.37KPregleda

Bogata i široka nova epizoda kultne emisije Vrele Gume u nedelju od 11:30! 

 

Jesen stiže dragi naši. U novoj jesenjoj šemi televizije Nova S, emisija Vrele Gume ići će u terminu od 11:30, dakle pola sata ranije nego inače.

 

Prva septembarska epizoda donosi vam čak sedam priloga iz sveta u pokretu. Nedelja 5. septembar u 11:30, samo na TV Nova S. Vrele Gume po 1097. put! 

 

Test: Suzuki Vitara

Još jedanput smo se podsetili zašto je nova Suzuki Vitara jedna od glavnih bestbuy opcija na našem tržištu već duže vreme. Testirali smo je u novoj varijanti opreme, prisetili se starih mana ali i sjajnih prednosti. O tome, i još po nečemu, Miodrag Piroški samo za vas.

Nautika: Kompanija Advance Boats

Nakon neverovatnog RIBa G800 u prošloj epizodi, u ovoj donosimo priču o fantastičnoj domaćoj kompaniji Advance Boats koja je izbacila ovo i mnošvo drugih sjajnih polovila. Svetsko, a naše! Nautičari, kupujte domaće, nećete zažaliti.

Aktuelnosti: Hyundai Red dot nagrade

U rubrici posvećenoj aktuelnostima iz autoindustrije ovoga puta priča o dominaciji brenda Hyundai sa ovogodišnjim Red dot nagradama za dizajn.

 

Elektrifikacija: Mustang Mach E 1400 i novi rekord Rimca Nevere

A u redovnom delu posvećenom elektrifikaciji ovoga puta dva sjajna priloga. Rešili smo da vam predstavimo potpuno električni brutalni Mustang Mach E 1400.

 

 

Pored toga, novi podatak za Neveru. Ovaj superautomobil hrvatske kompanije Rimac postao je najbrži serijski automobil na svetu na četvrt milje. Na serijskim gumama Rimac Nevera je 402 metra prešla za nestvarnih 8,58 sekundi. Svaka čast!

 

 

Vesti: Nissan Z Coupe

Legenda se vratila. Kultni model Nissan Coupe ponovo je pred nama, i u Njujorku je ovih dana predstavljen predprodkcijski i najavljen za 2023. godinu. Jedva čekamo!

 

 

Oldtajmer: Mercedes R 107

A za one sa nepokolebljivom verom u leto, opet iz Orvelove 1984. Miroslav Šosberger je našao prelepi Mercedesov kabriolet. Sa oznakom R 107 i tablicama daleke sunčane Floride, ljubitelje oldtajmera, ali i sve ostale, ovaj automobil će jednostavno oduševiti.

 

 

Septembar je lakši uz Vrele Gume. Ne zaboravite da smo u nedelju tu pola sata pre nego što kazaljka pokaže podne i ne propistite još jednu odličnu epizodu vaše omiljene emisije. Nedelja 5. septembar u 11:30, samo na TV Nova S. Vrele Gume po 1097. put! 

 

Sadržaj: 

Test:  Suzuki Vitara;

Nautika: Kompanija Advance Boats;

Aktuelnosti: Hyundai Red dot;

Eelektrifikacija: Mustang Mach E 1400; Rimac Nevera rekord;

Vesti: Povratak ikone – Nissan Z Coupe;

Oldtajmer: Mercedes R 107.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery