Vesti

Enterijer modela Lamborghini Aventador od 36.000 evra u izdanju kompanije Neidfaktor!

Jedinstven izgled kabine

Lamborghini Aventador by Neidfaktor
2.23KPregleda

Kompanija koja se specijalizovala u kreiranju jedinstvenih enterijera za automobile, Neidfaktor, nedavno je za svoj novi projekat odabrala Lamborghini Aventador Roadster. Rezultat je enterijer koji je upečatljiv i jedinstven, kao i spoljašnji dizajn ovog modela.

Lamborghini Aventador by Neidfaktor

Svi Aventador modeli koji siđu sa proizvodne trake postrojenja u Sant Agati su automobili u kojima bismo svi uživali. Uživali bismo u njihovom izgledu, vožnji i u enterijeru. Međutim, za one kojima novac nije problem (realno, ko u svom vlasništvu ima Aventador nema probleme sa novcem) postoji način da enterijer ovog modela bude dodatno „obogađen“ jedinstvenim detaljima. Dovoljno je samo obratiti se kompaniji Neidfaktor.

Najveća promena koju je ova kompanija učinila u enterijeru modela Aventador Roadster jeste instaliranje presvlake sedišta od crne, fine „Suede“ kože. Na njima se ističu beli konstrastni šavovi i ušiveni detalji. Tu je i narandžasta koža na bočnim i zadnjoj strani sedišta. Narandžasta koža se ističe i na gornjem delu komandne table i na centralnoj konzoli. Volan je takođe presvučen narandžastom kožom.

Tu su i beli detalji od kože, ugljenikovih vlakana i komandnoj tabli. I volan ima detalje od ugljenikovih vlakana.

Možda narandžasta boja nije po svačijem ukusu, ali ako neki automobil može da je nosi sa ponosom, onda je to Lamborghini sa V12 agregatom i otvorenim krovom. Plus, ta boja savršeno odgovara boji njegovih kočionih klešta.

Naravno, sve ovo dolazi po velikoj ceni. Neidfaktor prenosi da vlasnici Aventador modela koji žele da enterijer njihovog ljubimca izgleda ovako, moraju da izdvoje između 34 i 36 hiljada evra!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery