Vesti

BMW M3 i M4 će zaista imati masivnu masku (gril)!?

Nove fotografije

BMW M3 - procurele fotografije
1.96KPregleda

U septembru, na Sajmu automobila u Frankfurtu, BMW je šokirao sve svoje fanove predstavljanjem koncept automobila čiji prednji deo, ne samo da nije karakterističan za taj brend, već je potpuno neobičan.

BMW Concept 4

Reč je naravno o modelu Concept 4. Naime, njegova “kidney” maska (gril) je značajno veća od one na najnovijoj Seriji 7, ili od one na modelu X7. Po svemu sudeći, upravo će ta gigantska maska naći svoje mesto na novim generacijama modela M3 i M4.

Koliko god želimo da u to ne verujemo, na internetu se pojavila fotografija koja je potvrdila sve sumnje. Na njoj se vidi novi BMW M3 G80, koji je uslikan u fabrici, a fotografiju je uslikao isti čovek koji je pre nekoliko dana sa nama podelio i fotografiju zadnjeg dela tog automobila.

BMW M3 - procurele fotografije

Naravno, u ovo digitalno doba je sve moguće, pa je moguće i da je ova fotografija zapravo “lažna”. U svakom sličaju, neće se ništa sa sigurnošću znati sve do premijere ovog modela. Međutim, nama fotografija deluje legitimno, pogotovo zbog činjenice da se podudara sa dizajnerskom filozofijom sa modela Concept 4. Takođe, pre par nedelja su se pojavile i špijunske fotografije na kojima se vidi model BMW M3 prekriven kamuflažom. Uprkos kamuflaži, bilo je jasno da će njegova maska biti značajno veća nego kod trenutne generacije.

S obzirom da je maska potpuno drugačija i naglašenija, drugačiji su i farovi. Oni imaju oštriji dizajn i takođe podsećaju na one sa modela Concept 4.

Međutim, upkos dizajnu, koji će se nekome sigurno dopasti, a nekome definitivno neće, nema razloga za tugu. Potpuno novi BMW M3 će definitivno biti najbolji M3 kada su u pitanju performanse. Naravno, svi ćemo morati da se naviknemo na novi dizajn, koji je daleko od dizajna legendarnog M3 E46.

Srce novog BMW M3 modela biće isti trolitarski, TwinPower Turbo šestocilindarski agregat kakav se nalazi kod modela X3 M i X4 M. Očekuje se da on razvija 473 KS, dok će Competition varijanta razvijati impresivnih 503 KS.

Premijera modela BMW M3 G80 se očekuje sredinom 2020. godine!

BMW M3 - procurele fotografije

2 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery