970_250_eko
Tjuning

Mercedes-AMG G63 u izdanju kompanije TopCar!

“Body-Kit” Inferno košta 45.000 dolara!

Mercedes-AMG G63 by TopCar
1.8KPregleda

Oni koji razmišljaju o kupovini modela Mercedes-AMG G63 verovatno mogu sebi priuštiti da potroše oko 150.000 evra na jedan automobil. Naravno, mnogi od njih verovatno žele i da se njihov ljubimac na četiri točka ističe gde god da se pojavi.

Mercedes-AMG G63 by TopCar

Jedna od opcija koja im je na raspolaganju jeste “body-kit” kompanije TopCar po imenu Inferno. Početna cena tog “body-kit”-a je oko 20.000 dolara. Međutim, uz sve dodatne opcije, među kojima su i spojler na krovu, dodana LED svetla, izduvne cevi i logo “ajkule” ta cena skače na oko 30.000 dolara.

Šta ako sve to bude izrađeno od ugljenikovih vlakana? Onda cena skače na čak 44.824 dolara! Naravno, to što su neke komponente izrađene od ugljenikovih vlakana neće uticati na ukupnu težinu masivnog Gelendevagena. Međutim, svakako će doprineti tome da, ako je to moguće, Mercedes-AMG G63 bude još upečatljiviji.

Ovaj Mercedes-AMG G63 je ofarban u mat crnu boju. Takođe, na njemu su hauba, spojler, lukovi iznad točkova, difuzor i poklopac rezervnog točka izrađeni od vidljivog karbona. Tu su i crne felne veličine 22 cola!

Po svemu sudeći, ovaj SUV je prošao samo kroz kozmetičke promene. To znači da se ispod njegove haube i dalje krije četvorolitarski twin-turbo V8 agregat koji razvija 577 KS i 849 Nm obrtnog momenta. Agregat je povezan sa devetostepenim automatskim menjačem. Zahvaljujuči toj konfiguraciji, ovaj teškaš iz mesta do 100 km/h ubrzava za 4,5 sekudni. Maksimalna brzina koju postiže je 239 km/h uz opcionalni AMG Driver paket.

Da li vam se dopada ovaj tjunirani Mercedes-AMG G63?

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery