Vesti

VW Touareg One Million – Specijalno izdanje za milion proizvedenih primeraka!

Početna cena ovog modela je 80.880 evra!

VW Touareg One Million
3.3KPregleda

Pre sedamnaest godina premijerno je predstavljena prva generacija modela VW Touareg. Od tada do danas, nemački brend je proizveo milion primeraka tog modela, što je i obeleženo specijalnim izadnjem po imenu Touareg One Million.

VW Touareg One Million

Ovaj SUV „srednjih“ dimenzija ima vidljive promene na spoljašnjem dizajnu. Tu pre svega mislimo na Sechura bež boju karoserije koja je dostupna kao opcija, ali i na nove felne (20 i 21 cola) i difuzor ofarban u sjajnu, crnu boju. Tu su i „One Million“ oznake na B stubovima.

Dizajn modela VW Touareg One Million može biti dodatno unapređen R-Line Black Style paketom. On podrazumeva crnu masku (gril), okvire oko prozora i kućišta bočnih retrovizora.

Nakon otvaranja vrata na pragovima se vide „One Million“ pločice. Naravno, to nije sve. Naime, VW Touareg One Million ima i Puglia kožna sedišta. Tu je i Amber braon boja na panelima vrata, komandoj tabli i volanu, sa šavovima u obliku dijamanata.

Srce modela Touareg One Million je trolitarski V6 TDI agregat. On razvija 282 KS (210 kW) i 600 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući tome, ovaj model iz mesta do 100 km/h ubrzava za 6,1 sekundu i postiže maksimalnu brzinu od 235 km/h.

VW Touareg One Million

Što se cene tiče, Touareg One Million košta 80.880 evra, sa uvodnim nivoom opreme. To  je za čak 22.265 evra više nego što košta standardni, uvodni Touareg sa V6 TDI agregatom. Podsećamo, ovaj model je dostupan i sa V8 dizel agregatom, a on se prodaje sa početnom cenom od 89.825 evra.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery