Sajam automobila i motocikala u Beogradu

U Beogradu je premijerno predstavljena i druga generacija modela Audi Q3!

Odgovor Audija na modele poptu Mercedes-Benz GLA, BMW X1, Volvo XC40 i druge

Audi Q3
1.02KPregleda

Nova, druga generacija modela Audi Q3 ima potpuno novi dizajn koji ga čini znatno agresivnijim od modela kojeg menja.

Audi Q3

Dokaz te njegove novostečene agresivnosti su vertikalne „šipke“ na maski (rešetki) hladnjaka koje dosta podsećaju na one sa modela Q8. Tu su i novi sportski branik, nove svetlosne jedinice sa LED tehnologijom na oba kraja automobila i nove aluminijumske felne koje su dostupne u različitim veličinama i različitim dizajnom. Sve ovo novoj generaciji modela Audi Q3 daje „mišićav“, agresivan stav.

Enterijerom dominira novi infotejnment sistem sa ekranom veličine 8,8 inča (kao opcija je dostupan i ekran veličine 10 inča), ali i Virtuelni kokpit (digitalna instrument tabla) veličine 12,3 inča. Tu su još i prenosiva Wi-Fi mreža, četiri USB porta i pregršt boja između kojih kupci ovog modela mogu birati.

Audi Q3

Novi Audi Q3 je duži i širi od svog prethodnika, a ima i nesvakodašnju ponudu agregata. On intrigira ne samo zbog provere performansi već i zbog najave nove strategije Audija kada su u pitanju SUV modeli.

Nedavno smo imali priliku da testiramo novi Audi Q3 koji nosi oznaku 35 TFSI. To znači da se ispod njegove haube krije četvorocilindarski benzinski agregat sa turbo punjačem koji razvija 150 konjskih snaga. Šta o njemu misli naš urednik Miodrag Piroški pogledajte u video snimku ispod teksta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery