AktuelnoVesti

Toyota GT86 sletela s mosta u Bostonu (VIDEO)

1.11KPregleda

Neko je ili previše gledao „The Fast & The Furious“ ili je previše igrao „Need For Speed“

 

Sve se desilo u Bostonu, a u centru pažnje je nova verzija Toyote GT86. Kao što je poznato, reč je o zabavnom, sportskom kupeu s bokser motorom od 208 ks. Toyotin pulen je sjajno izbalansiran, relativno „pitom“ sportski automobil, kojim je zaista uživanje kontrolisano proklizavati, jer pruža visok nivo kontrole. Međutim, čini se da je ovoga puta 208 ks bilo previše za jednog devetnaestogodišnjaka, koji sleteo s mosta u Bostonu, da bi aterirao na kolovoz ispod.

 

Sudeći po kratkom klipu, čini se da je ovo bilo bolno iskustvo za mladića iz Linfilda u Masačusetsu. Šteta na automobilu izgleda znatna, ali dobre vesti su da je aterirao na točkove. Policija je izvestila da je vozač bio prisutan i svestan kada je pristigla na lice mesta. Mada je stajao van automobila, čini se da je mladić potencijalno mogao da bude ozbiljno povređen. Odvezen je u bolnicu, a za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

 

Takođe nema indikacija šta je izazvalo incident, niti da li je on mogao da se izbegne, ali po izveštajima, u blizini je nadzorna kamera koja sve snimila. Za pretpostaviti je da policija trenutno analizira materijal, a ono što je interesantno je da se tako nešto nije prvi put desilo na I-93 deonici, jer je pre pet godina sleteo i kamionet. Ipak, u tom slučaju, vozač je bio pod uticajem izvesnih supstanci.

 

Nadamo se da će s momkom biti sve u redu.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery