AktuelnoPRVesti

Sym skuter za 38 evra mesečno

4.89KPregleda

Sym Symphony S 50 – jeftin a kvalitetan skuter

 

 

Uz mesečnu ratu od 38 evra do skutera za prevoz i zabavu, ali i ekonomičnog sredstva za rad – za sve popularniju brzu gradsku dostavu malih pošiljaka ili hrane

 

 

Pod sloganom: „lako rešenje za gradske probleme“, generalni zastupnik i jedan od prodavaca i servisera SYM motocikala u Srbiji – kompanija Euro Sumar iz Beograda, za početak motociklističke „sezone“ pripremila je izuzetno primamljivu, i kod nas već odomaćeno imenovanu „best buy“ ponudu za kupovinu atraktivnog dvotočkaša Sym. Model Simphony S 50 bi fizičkim licima, a naročito firmama koje se bave brzom gradskom dostavom,trebalo da reši sve probleme vezane za početno ulaganje, prevoz ali i da donese značajnu uštedu ili profit. Naime, cena ovog skutera je sasvim prihvatljivih 2.100 evra, a, s obzirom na zapreminu motora od 49,46 kubnih centimetara i maksimalnu brzinu od 45 km/h, mogu ga voziti svi koji poseduju dozvolu za „B“ kategoriju.

 

 

 

Imajući u vidu da je ovaj skuter poreklom sa Tajvana i da značajan udeo u strukturi vlasništva proizvođača Sanyang Motor Co. LTD ima južnokorejski Hyundai, pouzdanost i kvalitet su apsolutno neprikosnoveni, a cenovno je osetno ispod konkurentskih proizvoda. Nižu cenu, skoro zanemarljivo, imaju samo (po kvalitetu) diskutabilni kineski pandani nedovoljno afirmisanih proizvođača.

 

 

Ovaj skuter se može platiti na više načina: jednokratno – 2.100 evra u dinarskoj protivvrednosti sa PDV-om, ali je još primamljivija kupovina na rate.

 

 

 

 „Sym finansiranjem“ može se preuzeti ako se u startu uplati svega 38 evra! Pomenuti iznos je zapravo mesečna rata, otplaćuje se 71 rata, a, ako kupcu to odgovara, moguća je i prevremena otplata.

 

 

Osim ekonomične vožnje (prosečna potrošnja je samo 2,6 litra benzina na 100 km), ovaj skuter odlikuje i vrlo ekonomično održavanje: verzija Simphony S 50 (ali i ona s motorom od 125 cm3) ima savršeno tehničko rešenje za redovno održavanje – naime, umesto filtera za motorno ulje, opremljen je sitom, pa je prosečna cena redovnog održavanja u ovlašćenom servisu tek oko 4.000 dinara s PDV-om, s tim da se prvi servis obavlja nakon 300, a svaki naredni nakon 3.000 pređenih kilometara.

 

 

 

Kupac posebno može naručiti nosač za kutije, vizir ili neki drugi deo dodatne opreme kojim će svoj skuter učiniti jedinstvenim. Simphony S 50 pokreće jednocolindarski četvorotaktni motor među najsnažnijima u ovoj klasi – sa 2,6 kW/3,53 KS (isti je i maksimalni obrtni moment – 3,5 Nm), ima vazdušno hlađenje, CVT menjač i rezervoar od 5,4 litra. Posebno važno je da Sym Simphony S 50, mase 109 kg, ima veće točkove (od 16 inča) u odnosu na konkurentske modele, što, uz disk kočnice na oba točka, obećava bezbedniju vožnju i dobru upravljivost. Zbog većih dimenzija, predviđen je za prevoz dve osobe kojima neće manjkati udobnosti.

 

 

Još jedna prednost je što je trenutno, za razliku od većine ostalih prevoznih sredstava na našem tržištu, isporuka odmah po uplati. Iz Euro Sumara poručuju da su obezbedili dovoljnu količinu i da nema čekanja. Dodatne, detaljnije informacije o ovom skuteru se mogu pronaći na sajtu www.sym-srbija.rs.

 

 

Sym Symhoni S 50 može se pogledati u salonu generalnog zastupnika, kompanije Euro Sumar, koji se nalazi u Beogradu, u ulici Vojislava Ilića 145.

 

 

Izvor: PR Saopštenje

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery