Vesti

Promocija agencije Explorer povodom početka poslovanja – Doživite Srbiju kroz avanturu!

PR Saopštenje

307Pregleda

Agencija Explorer juče je u Beogradu održala svoju prvu promociju povodom početka poslovanja, čemu je prisustvovala i naša redakcija.

Naime, agencija EXPLORER se bavi organizovanjem različitih avantura kroz off-road i on-road vožnje, koje uključuju dodatne aktivnosti kao što su: planinarenje, rafting, biciklizam, kajaking, i druge…

Svoje poslovanje, tačnije avanture, Explorer organizuje kao posebne turističke aranžmane ili dodatak već postojećim aranžmanima, kao tim bilding i različite marketinške (promotivne) aktivnosti. Kao dnevni izlet, produženi vikend ili sedmodnevnu turu, ali i kao potpuno individualni aranžman – u potpunosti prilagodjen željama, potrebama i mogućnostima klijenata.

Avanture vode kroz sve poznate, ali i manje poznate lokalitete u Srbiji, a takodje i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Sa 5 potpuno novih i prilagodjenih putničkih, terenskih vozila, modela Jeep Renegade, a uz korporativan i profesionalan pristup Explorer organizuje sve avanture na jedan drugačiji, pre svega originalan način.

Svoju prvu promociju, Explorer je započeo u Auto Kući KOLE (Zemun), sa kojom je od početka uspostavljena saradnja. Saradnja se tiče tehničke podrške sa jedne, i organizovanja i sprovodjenja različitih promotivnih aktivnosti sa druge strane.

Takođe, Auto Kuća KOLE je ovom prilikom ujedno obeležila još jednu isporuku od 5 vozila, upravo onih koje Explorer koristi u svojim avanturama. Uspostavjanjem saradnje ova auto kuća je pokazala da je prepoznala nešto novo i kvalitetno, što na našem tržištu do sada nije postojalo.

Promocija je počela kratkom prezentacijom u kojoj je objašnjena delatnost agencije Explorer, a onda je prikazan i način na koji ta agencija organizuje avanture.

Iz Auto Kuće KOLE, karavan se zaputio u prvu avanturu, gde su učesnici, podeljeni po timovima morali da nadju odredjenu lokaciju, a kroz različite načine navodjenja. Po nalaženju lokacije, nastavjena je vožnja relativno nepoznatim putevima Ade Ciganlije, koja krije puno zanjimljivosti.

Posle vožnje zemljanim i polupeščanim skrivenim putevima, za učesnike je organizovana nova igra – potraga skrivenih predmeta u prirodi. Obzirom da se i ovde radilo o timskoj igri, prikazan je još jedan vrlo zanjimljiv način animacije.

Avantura je nastavljena kroz drugi deo off-road vožnje, a odatle se, ovaj avanturistički karavan, gradskim putevima vratio odakle je i krenuo, gde su najspretnijima, tj. pobednicima uručene i simbolične nagrade.

Explorer je ovom promocijom pokazao jedan potpuno nov, a nadasve vrlo zanimljiv pristup organizovanja različitih aktivnosti klijentima koji žele da dožive avanturu.

Pored organizovanja različitih avantura, cilj Explorera je i što bolje upoznavanje različitih geografskih, istorijskih i kulturnih lokaliteta i znamenitosti pre svega Srbije, ali i regiona.

Do nove avanture…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery