Vesti

Predstavljen je Lexus LC 500h “Matte Prototype”!

Ofarban je u posebno kreiranu “svemirsko narandžastu” boju

Lexus LC 500h "Mat Orange"
1.44KPregleda

Perjanica kompanije Lexus u kupe segmentu, Lexus LC 500h predstavljen je na Sajmu automobila u Barseloni. Naime, predstavljen je prototip tog modela u boji za koju je inspiracija pronađena u narandžastim nijansama kakve nastaju pri zalasku sunca. 

Lexus LC 500h "Matte Prototype"

Lexus je predstavio LC 500h „Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda. Za premijeru je odabran Salon automobila u Barseloni. Ovaj prototip je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama. Ovoga puta je to Lexus učinio koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Prototip nosi boju pod nazivom „svemirsko narandžasto“. Boja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava LC 500h da projektuje još moćniju svojstvenost. Ona je dodatno pojačana udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 cola (53 cm). Tu je i krov od ugljenikovih vlakana i aktivni zadnji spojler.

Lexus LC 500h "Matte Prototype"

Upotreba boje „svemirsko narandžasta“ važi i za kabinu.  Ona je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

Lexus LC 500h "Matte Prototype"

Prototip LC 500h „Mat prototip“ uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu. Lexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima. Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom, malom bukom i mekoćom.

Lexus LC 500h "Matte Prototype"

PR Saopštenje: Toyota Srbija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery