970_250_eko
AktuelnoVesti

OMV poziva potrošače da ocene uslugu i konkurišu za vaučere za gorivo

451Pregleda

Popunite OMV anketu i osvojite vaučere za gorivo u vrednosti od 10.000 dinara

 

OMV Srbija poziva potrošače da učestvuju u anketi koja ima za cilj poboljšanje usluga tako što će podeliti svoje mišljenje o usluzi pruženoj prilikom poslednje posete nekoj od OMV benzinskih stanica u Srbiji. Anketa je anonimna i za njeno popunjavanje je potrebno nekoliko minuta. Nakon popunjavanja ankete, deset potrošača će dobiti vaučere za OMV gorivo u vrednosti od 10.000 RSD.

 

Za učešće u anketi je neophodan broj sa bilo kog fiskalnog računa sa OMV benzinskih stanica, a upitnik se može pronaći na linku ili skeniranjem QR koda odštampanog na računu.

 

OMV gorivo

 

Anketu je moguće popuniti od 14. septembra do 26. oktobra 2020. godine. Deset učesnika ankete sa najkreativnijim odgovorima će biti nagrađeno sa vaučerima za OMV gorivo u vrednosti od 10.000 dinara. Obaveštavanje dobitnika o načinu preuzimanja vaučera nakon završetka istraživanja vrši se putem e-mail-a ili telefonom.

 

Pravila za učestvovanje u OMV nagradnoj akciji „Stalo nam je do vašeg mišljenja“ možete preuzeti ovde .

 

OMV gorivo

1 Komentar

  1. Na Cukarici posle sipanja goriva vas radnik mi otima aparat za proveru pritisla u gimama o odnosi do drugih kola a ja da sacekam par minuta dok se ne napuni aparat koji ja on vratio.Na bezobrazluk niko od osoblja ne reaguje pa mi nepada napamet da kod vas vise tocim gorivo.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery