Vesti

Novi Subaru Forester E-Boxer osvojio Euro NCAP nagradu “BEST IN CLASS CARS“!

PR Saopštenje

Subaru Forester e-BOXER
1.83KPregleda

Subaru Europe, evropska podružnica Subaru korporacije (Subaru Corporation), saopštila je da je potpuno novi Subaru Forester e-BOXER (evropska specifikacija) proglašen za najbolji automobil u klasi malih Off-Road/MPV modela, od strane Euro NCAP.

Subaru Forester e-BOXER

“Best in Class Cars of 2019” je nagrada koja se dodeljuje modelu sa najboljim performansama u svakoj klasi u Evropskom programu kontrole novih automobila, poznatijem kao EuroNCAP – European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) – u testiranju bezbednosnih performansi za 2019. godinu. 

Ovo je drugi put da je Subaru osvojio ovo prestižno priznanje. Ranije su SUBARU XV i Impreza nagrađeni sa “Best in Class of 2017” titulom u kategoriji malih porodičnih automobila.

Potpuno novi Subaru Forester e-BOXER osvojio je maksimalnih pet zvezdica. I to sa izuzetnim rezultatima u sve četiri oblasti ispitivanja. Odrasli putnici, deca putnici, ostali učesnici u saobraćaju – VRU/Vulnerable Road Users, bezbednosne asistencije vozaču. Uz to, on je zabeležio najbolji rezultat do sad u svojoj klasi za zaštitu dece putnika (Child Occupant Protection) u okviru Euro NCAP 2019 Protokola testiranja. 

Na globalnom nivou, novi Forester pete generacije je do sad ovenčan značajnim priznanjima. U Japanu, Forester je osvojio Prvu nagradu u JNCAP (Japan New Car Assessment Program) testiranju bezbednosnih perfomansi prilikom udesa za 2018. godinu. On je osvojio i najveću ocenu od ASV+++ (Advanced Safety Vehicle Triple Plus) u JNCAP u testiranju performansi pasivne bezbednosti za 2019. godinu.

Nagrada Grand Prix 2018-2019 u JNCAP testiranju bezbednosnih perfomansi prilikom udesa druga je osvojena ovakva nagrada za Subaru. Posle Grand Prix nagrade za modele Impreza i SUBARU XV u ocenjivanu 2016-2017. godine.

PR Saopštenje: Subaru

1 Komentar

  1. Све честитке Субаруу на оствареном!На том пољу је бољи од много већих,богатијих и извиканијих произвођача!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery