AktuelnoVesti

Novi promoter Hyundai Srbije Nenad Jezdić

4.48KPregleda

Uskoro ekskluzivan test  u izvedbi tandema Jezdić & Piroški! 

 

Na daleko je poznato da  Nenad Jezdić, novi promoter kompanije Hyundai Srbija, snažno podržava razvoj ekološke svesti i povratak prirodi. Baš kao i redakcija Vrele Gume. U to ime, najavljujemo ekskluzivan test koji će samo za vas izvesti Nenad Jezdić i Miodrag Piroški. Uskoro na svim Vrele Gume kanalima!  

 

Nenad Jezdić

 

Trajno globalno opredeljenje Hyundai brenda usmereno je na kvalitetno provedeno vreme, porodične vrednosti, povratak prirodi i razvoj ekološke svesti. Hyundai Srbija prepoznaje ove vrednosti u našem poznatom glumcu Nenadu Jezdiću, čija je sjajna glumačka karijera sve blistavija. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo početak saradnje na promociji brenda i projektima koji podržavaju zajedničke vrednosti.

 

 

Ovim povodom generalni direktor Hyundai Srbije, Slavc Habič rekao je: “Hyundai je sinonim za postojanost, upornost, predanost i neposrednost. Sve ove vrednosti prepoznajemo u uspešnoj karijeri Nenada Jezdića, ali i u njegovom predanom zalaganju za povratak prirodi, ljudskim vrednostima i kvalitetno provedenom vremenu. Nadam se da će ova saradnja doprineti prepoznatljivosti dugoročnog opredeljenja naše kompanije.”

 

Nenad Jezdić

 

Hyundai Srbija, kompanija koja je u javnosti već dugo poznata, ne samo kao ovlašćeni distributer Hyundai brenda, već, i po tome što pomno prati i aktivno učestvuje u većini aktuelnih društveno odgovornih, sportskih i kulturnih događaja, u ulozi promotera zdravog i aktivnog načina života i ekologije. Veliku podršku u tome pružiće sjajni glumac Nenad Jezdić, koji je povodom početka saradnje izjavio: “Neraskidive veze stvaraju jedinstvena prijateljstva, nadam se da će ova saradnja biti upravo takva.”

 

Prvi projekat sa kojim započinje saradnja je video za popularni, atraktivan novi Hyundai model Tucson. 

 

1 Komentar

  1. Често вас читам,одлични прилози и текстови,али ,молим Вас ,чувајте српски језик, или направите и „западну варијанту“.Оваква мешавина појмова мало жуља…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery