Najava TV emisije

Ne propustite jubilarnu 1000. emisiju Vrele Gume!

Nedelja u 12:30, Nova S TV

1.77KPregleda

Sutra, 20. oktobra u 12:30 na Nova S TV pogledajte jubilarnu, 1000. emisju Vrele Gume! Za ovih 1000 emisija „kroz ruke“ nam je prošao ni sami ne znamo koliki broj automobila!

Vrele Gume - 1000. emisija

Snimanju svake emisije od 1999. godine pristupamo sa velikom ljubavlju i strašću, kao i prvog dana. Sve to sa ciljem da vama, našim dragim pratiocima pružimo najbolji mogući sadržaj iz sveta automobilizma, motociklizma nautike, auto-industrije…

Naravno, želimo da vam se zahvalimo na svu ljubav koju nam uzvraćate svih ovih godina. Takođe, želimo da vas pozovemo da i u narednim godinama svi zajedno nastavimoda pišemo nove stranice istorije automobilskog novinarstva u Srbiji i regionu. 

Nova, jubilarna emisija Vrele Gume nije izuzetak od ostalih. Kao i uvek, čeka vas mnogo toga zanimljivog. Od uporednog testa tri popularna SUV/krosover modela pa sve do jednog, možda nepravedno, zaboravljenog oldtajmera…

Za početak, u nedelju, u 12:30 na Nova S TV, moći ćete da pogledate uporedni test modela Renault Kadjar, Kia Sportage i Hyundai Tuscon… Na pitanje koje su prednosti, a koje mane svakog od ovih modela, odgovoriće vam naš Miodrag Piroški.

Vrele Gume - 1000. emisija

Imaćete priliku i da upoznate remorkere, najbolje prijatelje kruzera i naftnih platformi.

Vrele Gume - 1000. emisija

Posetili smo Mercedesovu fabriku nadomak Berlina.

Vrele Gume - 1000. emisija

U rubrici oldtajmer , Miroslav će vas upoznati sa jednim, nepravedno zaboravljenim raritetom. Reč je o modelu Wolselev Nine Tourer.

Vrele Gume - 1000. emisija

Pogledajte i prilog o koncep modelu Fiat Centoventi. Reč je o modelu koji bi trebalo da predstavlja uvid u novu, potpuno električnu varijantu popularnog modela Fiat Panda.

Vrele Gume - 1000. emisija

Pogledajte i prilog sa „Star Expirience“ dana gde smo imali priliku da se upoznamo sa brojnim Mercedes-Benz modelima.

Želimo da vam se još jednom zahvalimo i da vam poručimo: „Idemo zajedno u nove pobede!“

Sadržaj jubilarne, 1000. emisije Vrele Gume:

Test: Renault Kadjar

Reportaža: Sprinter za svakoga

Nautika: Remorkeri

Aktuelno: Fiat Centoventi

Događaji: Star experience

Oldtajmer: Wolseley Nine Tourer

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery