AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Još jedan klasik na Dan nezavisnosti

2.45KPregleda

U novoj epizode vaše omiljene TV emisije predstavjamo jedan novi Mercedes, četiri nova Renaulta i jedan stari Golf

 

Možda je kliše, ali u svakoj epizodi emisije Vrele Gume uvek se nađe „za svakog po nešto“. Vremena su teška, a beg do stvarnosti bar na pola sata potražite vozeći se sa nama. Nedelja 04. jul 2021. godine u 12:05, samo na Nova S TV! 

 

Test:  Mercedes GLB

Posle serije Toyota i ponekog Hyundaija, na test nam je napokon stigao i jedan premijum model. Barem na papiru. Neumoljivi Miodrag Piroški za vas je detaljno skenirao i secirao novu putničku uzdanicu Mercedes-Benza, model GLB. Sreća pa nema neku dodatnu oznaku „T“ u specifikaciji.

Šalu na stranu, videćete zašto je ovaj model najavljen kao jedan od lidera u svestranosti među kompaktnim SUV automobilima.

 

Aktuelnosti: Promocija Renault LCV

Međunarodne promocije su krenule i Vrele Gume ih ne propuštaju. Renault nas je posle promocije Conquesta u Zagrebu ovog puta odveo malo dalje – u slovenačku Mirnu Peč nadomak čuvene jugoslovenske Renault baze u Novom Mestu. Predstavljena je nova paleta Renaultovih lakih komercijalnih vozila, Express Van, Traffic Combi i SpaceClass, kao i Renault Kangoo. Na licu mesta bio je naš već uigrani tandem, Lara Piroški i Miroslav Šosberger. 

 

Nautika: San Lorenzo 62 Steel

Ni ljubitelji nautike neće ostati ravnodušni. Donosimo priču o San Lorenzu 62 Steel, super jahti bez preterivanja. Znači, tako se kalio čelik.

 

 

Oldtajmer: Golf I kabriolet

S obzirom na opširan test Mercedesa i reportažu iz Slovenije, ovoga puta preskočili smo redovne rubrike posvećene elektrifikaciji i vestima, i odmah došli do onoga zbog čega mnogi od vas čekaju poslednji deo emisije. Miroslav Šosberger je „izbunario“ jedan prelepi Golf I, i to kabriolet!

 

 

Četiri jaka razloga da američki Dan nezavisnosti provedete uz televiziju Nova S i, isto tako nezavisne, Vrele Gume! Nedelja 04. jul od 12:05, Vrele Gume po 1088. put! 

 

Sadržaj: 

Test:  Mercedes GLB;

Aktelnosti: Promocija Renault LCV;

Nautika: San Lorenzo 62Steel;

Oldtajmer: Golf I kabriolet. 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery