AktuelnoVesti

FCA Srbija – Novo električno vozilo proizvodiće se u Kragujevcu od 2024. Godine

2.41KPregleda

FCA predstavio strategiju razvoja fabrike u Kragujevcu

 

 

Biće upotrebljena najsavremenija električna platforma koja će imati pozitivan uticaj na lokalnu privredu i održivi rast u budućnosti!

 

Kompanija je predstavila prednosti lokalizacije dobavljača u industrijskom parku kragujevačke fabrike kao i dostupne kapacitete za buduće investicije.

 

 

Prvi Dan dobavljača” okuplja preko 100 potencijalnih dobavljača, pozvanih da predaju svoje ponude za isporuku komponenti za novo električno vozilo koje će se proizvoditi u Kragujevcu od sredine 2024. Godine!

 

Kompanija Stellantis punom parom radi na implementaciji novog industrijskog plana u Srbiji za čista, bezbedna i pristupačna rešenja mobilnosti.

 

Kompanija je predstavila prednosti lokalizacije dobavljača u industrijskom parku kragujevačke fabrike kao i dostupne kapacitete za buduće investicije. Srbija je od strateškog značaja za Stellantis i njegovo poslovanje u sklopu globalnog strateškog plana Dare Forward 2030.

 

Onlajn događaj

 

Onlajn događaj održan danas okupio je potencijalne dobavljače u okviru prvog Dana dobavljača u organizaciji kompanije FCA Srbija. Njima je predstavljen novi projekat i upućen poziv da predaju svoje ponude za isporuku komponenti za novo električno vozilo koje će se proizvoditi u Kragujevcu od sredine 2024. Godine. Ambicije kompanije Stellantis uključuju razvoj sopstvene baze dobavljača u Srbiji kako bi se usaglasili sa globalnim standardima kvaliteta i sve konkurentnijom pozicijom Srbije u automobilskoj industriji na globalnom nivou.

 

PR Saopštenje FCA Srbija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery