Vesti

Bentley najavio premijeru specijalnog modela na Sajmu automobila u Ženevi

bentley_centenary_special_edition_teaser_00
1.26KPregleda

Ova 2019. godina je jako specijalna za Bentley. Naime, britanski proizvođač ove godine slavi 100 godina svog postojanja. U čast toga će na Sajmu automobila u Ženevi biti predstavljen specijalni model.

Naime, kompanija je objavila jednu tizer fotografiju uz ovu najavu. Takođe se navodi da će taj specijalni model biti inspirisan nekim od legendarnih trkačkih automobila te kompanije.

Već znamo da proslava 100- rođendana kompanija Bentley podrazumeva i specijalne “Cenetary” specifikacije koje će biti dostupne na svim modelima proizvedenim između januara i decembra 2019. godine.

“Cenetary” specifikacija podrazumava nove zlatne oznake sa brojevima “1919-2019”, šavove zlatne boje u kabini i slično. Takođe, kao opcija će biti dostupna specijalna Bentley Centenary Fold boja karoserije.

Ono što ne znamo jeste na čemu će biti baziran specijalni model. Ako bi morali da nagađamo, rekli bismo model Continental GT. U svakom slučaju, sve će biti poznato kad novi model bude premijerno predstavljen 5. marta na Sajmu automobila u Ženevi.

bentley_centenary_special_edition_teaser_00

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery