Vesti

Audi RS Q8 uslikan sa novom kamuflažom!

Nova folija otrkiva malo više detalja

Audi RS Q8
617Pregleda

Sve do sada svaki uslikani Audi RS Q8 prototip model je imao kamuflažnu foliju na karoseriji. Međutim, sada su se pojavile fotografije još jednog prototipa, koji za razliku od ostalih nosi foliju sa motivima Audi Sport odeljenja.

Audi RS Q8

Upravo zbog toga sada možemo bolje videti velike usisinike za vazduh na prednjem i zadnjem delu. Takođe, možemo videti jedinstveni zadnji branik, pragove koji izgledaju agresivno i nadamo se, set felni koje će se naći na serijskom modelu.

Čak i u poređenju sa nedavno predstavljenim Audi SQ8 modelom, Audi RS Q8 ima dinamičniji stav. Njegovi usisnici za vazduh su značajno veći, branici izgledaju oštrije i sporski. Na zadnjem delu se ističe većui difuzor i dupli izduvi.

Kada je reč o enterijeru, očekujemo da on bude gotovo isti kao kod modela SQ8. Jedino očekujemo sportska sedišta i nešto lakše materijale (ugljenikova vlakna). Ovaj prototip je opremljen „roll-cage“-om i Recaro trakačkim sedištima. Međutim, verujemo da je to samo zbog testiranja.

Srce modela Audi RS Q8 biće četvorolitarski twin-turbo V8 agregat VW grupacije. On se već nalazi ispod haube modela Lamborghini Urus. Međutim, za razliku od modela Urus, Audi RS Q8 će imati nešto manju snagu. Pretpostavlja se da će to biti oko 600 KS.

Još uvek nismo sigurni da li će Audi novi RS Q8 predstaviti na Sajmu automobila u Frankfurtu sledećeg meseca. U svakom slučaju, očekujemo da ovaj model bude predstavljen pre kraja godine.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery