Vesti

Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition – ograničeno izdanje koje oduzima dah

Eksluzivno izdanje

Aston Martin DBS Superleggera TAG Hauer Edition
1.99KPregleda

Aston Martin i TAG Heuer su svoju saradnju proširili i van okvira Formule 1 predstavljanjem dva specijalna proizvoda. Reč je o automobilu Aston Martin DBS Superleggera TAG Hauer Edition i satu koji ide uz njega.

Aston Martin DBS Superleggera TAG Hauer Edition

Naime, ove dve kompanie su odlučile da sarađuju prilikom konstruisanja ograničenog izdanja modela DBS Superleggera. Iako smo do sada nekoliko puta imali prilike da vidimo satove kompanije TAG Hauer inspirisane automobilima britanskog proizvođača, pred nama je prvi Aston Martin inspirisan TAG Hauer satovima.

Njegov pun naziv je Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition, a biće proizvedeno svega 50 primeraka. Svaki od njih će imati iste specifikacije. Takođe, svaki od ovih 50 luksuznih kupea će biti ofarban u “Monaco Black” crnu boju u kombinaciji sa detaljima od ugljenikovih vlakana. Tu mislimo na krov, spojler, difuzor i poklopce retrovizora.  

Još jedan detalj koji se na modelu DBS Superleggera TAG Hauer Edition ističe jesu njegovi pneumatici. Reč je o Pirelli P-Zero gumama koje na sebi imaju crvene detalje. Naravno, iza njih se kriju kočiona klešta crvene boje.

Aston Martin DBS Superleggera TAG Hauer Edition

Crveni detalji se ističu i u enterijeru modela DBS Superleggera TAG Hauer Edition. Sedišta su presvučena alkantarom i kožom i imaju trouglasti dezen, dok su šavovi na njima crvene boje. Takođe, na njima je ušiven logo “TAG hauer”. Crveni šavovi su pristuni gotovo svuda, pa čak i na suncobranima, instrument i komandoj tabli.

Što se ograničenog izdanja sata koji dolazi uz automobil tiče, TAG Hauer još uvek nije objavio nikakve fotografije. Međutim, sigurni smo da će on biti jednako privlačan kao i automobil. Informacija o ceni za sat i automobil još uvek nema, ali s obzirom da se radi o ograničenom izdanju, verujemo da će ona biti i te kako visoka. U svakom slučaju, biće znatno skuplji od standardnog DBS Superleggera modela.  

Aston Martin DBS Superleggera TAG Hauer Edition

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery