AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Četiri autorska prilogu u novom automobilskom klasiku

1.66KPregleda

Zagađivač versus hybrid & electric, pankerski MINI i nautička Dacia

 

Posle skoro godinu i po dana prisustvovali smo jednoj inostranoj promociji novog modela automobila. U isto vreme, bili smo i na Zlatiboru na domaćoj premijeri drugog, a za vas smo testirali i jedan skroz novi pick-up terenac, te jedan stari legendarni MINI. Nedelja 20. jun 2021. u 12:05, Vrele Gume samo na Nova S TV. 

 

Test:  Isuzu D-Max

Posle novog Hiluxa , testirali smo još jedan novitet na tržištu robusnih pick-up radnih terenaca. Sa velikim očekivanjima novi Isuzu D-Max stigao je na naše područje. Cenovno se približio konkurenciji, neke čak i prevazišao, a da li je i kvalitetom i ponudom nova generacija odskočila čućete od velikog ljubitelja i poznavaoca ovakvih automobila, naravno, Miodraga Piroškog.

 

Elektrifikacija: VW ID.3

Rubriku posvećenu elektromobilnosti napokon smo prošle nedelje snimili u Srbiji. Narodno, a električno, nemačko vozilo stiglo je i u našu zemlju, a prva vožnja simbolično je organizovana na nekada zelenom Zlatiboru. Delegacija naše redakcije u sastavu Pavle Barta i Stefan Stojković, skenirala je vrlo zanimljivi elektro-novitet, VW ID.3.

Potpuno električni Volkswagen ID.3, ili Golf za 21. vek, vozili smo po isto tako ekološki podobnim mestima između Beograda i Zlatibora, pri čemu smo se najpre uverili koliko je ovaj model tih, lak za vožnju, ali i preformantan. Koji su još prvi utisci, u iščekivanju super testa, pogledajte u emisiji.

 

 

Aktuelnosti: Renault Megane Conquest

Zašto se Renault Arkana samo na ovim prostorima zove Megane Conquest i kako ovaj model uleće „klizeći“ nadmenoj premijum klasi kupe SUV modela videćete u našem prilogu iz Zagreba. Prelazak granice u poslovne svrhe posle dugo vremena bio je veliki motiv Lari Piroški i Miroslavu Šosbergeru da nam donesu izuzetno zanimljivu priču o novoj Renault uzdanici koja svakako ostavlja utisak.

 

Nautika: Bayliner DX 2250

Ako ste se uplašili da u ovoj epizodi neće biti nautike, prevarili ste se. Predstavljamo vam Bayliner DX 2250, Dačiju u nautičkom svetu po pitanju odnosa cene, kvaliteta i ponude. I to u onom najpozitivnijem mogućem smislu. Kao što mu i samo ime kaže, pravac – plaža!

 

 

Oldtajmer: MINI iz 1970.

Koliko god „šlag na tortu“ ili „jagoda na šlagu torte“ bili kliše izrazi, moramo ih upotrebiti za ono što dolazi na kraju emisije. Iz vremena koje je u Engleskoj pozanto kao Summer Punk dolazi nam prelepi MINI iz 1970. godine. Definitivno jedan od kandidata za sledeći izbor za najlepši oldtajmer Srbije, ali i model koje će one malo starije gledaoce podsetiti na neka sjajna vremena britanske kulture, dok je ona još uvek postojala.

 

 

Četiri autorska i peti nautički razlog da ove nedelje nemate dilemu šta raditi oko podne. Televizija Nova S, nedelja 12:05. Vrele Gume po 1086. put! A posle toga, ne menjajte kanal, Evropsko prvenstvo u fudbalu možete pratiti samo na ovoj televiziji!

 

Sadržaj:

Test:  Isuzu D Max;

Elektrifikacija: VW ID.3;

Aktuelnosti:  Renault Megane Conquest;

Nautika: Bayliner DX 2250;

Oldtajmer: MINI.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery