Online plus

VOŽNJA BEZ KAZNI

226Pregleda

Aplikacija koja vam legalno javlja gde su locirane saobraćajne patrole

Zaustavljanje od strane saobraćajne policije nikad nije prijatno iskustvo. Čak i da niste napravili nikakav saobraćajni prekršaj, može da se desi da dobijete kaznu zbog sijalice u faru koja ne radi, neprodužene vozačke dozvole ili neodgovarajuće prve pomoći. Iz tog razloga, velika većina vozača ne voli bliske susrete sa saobraćajnim patrolama i po mogućstvu bi želela da ih izbegne.

U tome vam može pomoći domaća mobilna aplikacija Naša Patrola.

Šta je Naša Patrola?
Naša Patrola je mobilna aplikacija lansirana od strane tima koji stoji iza portala gdeizaci.com i autobuskiprevoz.com, a koja vam u svakom trenutku otkriva gde se nalaze policijske patrole, u realnom vremenu i na potpuno legalan način. Tu su i dodatne opcije Mapa sigurnog kretanja i Potencijalne patrole.

Preko 100.000 korisnika je registrovano za korišćenje ove aplikacije.

Kako funkcioniše Naša Patrola?
Princip rada Naše Patrole vrlo je jednostavan – ko primeti patrolu, samo jednim klikom prijavi njenu lokaciju. Korisnici dobijaju obaveštenja o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može da potvrdi ili negira lokaciju patrole.

Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

Cilj aplikacije
S obzirom da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da se korisnici međusobno ispomažu pružajući što tačnije informacije.

Svaki glas se beleži, pa ukoliko ste dali istinite informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije i prijave smanjuju pouzdanost, a aplikacija obaveštava korisnike i o tačnosti svake informacije.

Aplikacija “Naša Patrola” je veoma korisna i pouzdana, a u to se možete uveriti ako je instalirate – potpuno besplatno. Po instalaciji, dobićete 30 dana probnog perioda, a najaktivniji korisnici aplikacije dobijaju besplatno korišćenje svih dostupnih opcija.

Link za preuzimanje aplikacije: Naša Patrola

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery