970_250_eko
Tjuning

Mercedes-Benz G-Klase u izdanju kompanije Carlex Design!

Kabina izgleda kao da da je preuzeta sa nekog sportskog automobila...

Mercedes-Benz G-Klase by Carlex Design
858Pregleda

Za one koji žele vozilo koje će ostalim ljudima pokazati njihovu odvažnost, muževnost i imućnost, jedan od primarnih izbora je svakako Mercedes-Benz G-Klase.

Mercedes-Benz G-Klase by Carlex Design

Ima li boljih alternativa na tržištu? Svakako. Na kraju krajeva, G-Klasa nikada nije bila poznata po udobnosti i konforu tokom vožnje na putu. Međutim, kao statusni simbol i off-road mašina, Gelendevagen je neprikosnoven. Međutim, može li on postati poželjniji? Pogledajte samo ovaj primerak poljske tjuning kompanije Carlex Design, pa odgovor na to pitanje izaberite sami…

Naime, Carlex Design je primenio svoju magiju na SUV model sa oznakom G63 AMG. Najveća promena na njemu svakako jeste njegov enterijer. Zapravo, kabina izgleda kao da je iz nekog sportskog automobila… Bar dok se ne pogleda kroz prozore i vozač shvati da se nalazi na mnogo većoj visini od većine ostalih učesnika u saobraćaju.

Kombinacija crvene i crne kože je uvek dobar izbor. Ni ovoga puta to nije izuzetak. Ovaj materijal se prostire na sedištima i na panelima vrata. Tu su i detalji od ugljenikovih vlakana na centralnoj konzoli, panelima vrata, ručicama i oko digitalne insturment table. Tu je i ugraviran natpis „40 Years of Legend“ uz ilustraciju G-Klase.

Carlex Design nije otkrio koliko košta izrada ovakvog jedinstvenog enterijera za G-Klasu. U svakom slučaju, verujemo da vlasnici ovakvog automobila nemaju puno problema sa finansijama, tako da to možda nije ni važno…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery