Vesti

Specijalna ponuda korišćenih vozila samo do 31.12. u Volvo Car centru Beograd!

Neka Vaša 2020. godina bude kao švedska vozila – najbolja, najprijatnija i najbezbednija

Volvo ponuda
2.54KPregleda

U novootvorenom Volvo Car centru Beograd dostupan je kompletan asortiman novih Volvo vozila i bogata ponuda korišćenih proverenih vozila švedskog brenda, kao i ostalih premijum brendova.

Volvo ponuda

Doživite sve pogodnosti kao kod novog automobila, i to po nižoj ceni uz Volvo Selekt program! Samo za Vas smo među svim dostupnim malo korišćenim vozilima izabrali najbolja koja su u perfektnom stanju. Sa garancijom, ne prelaze starosnu granicu od 5 godina i sa garantovano manje od 150.000 pređenih kilometara. Pored toga, pripremljene su specijalne ponude i za vozila ostalih premijum brendova, u koje takođe možete imati puno poverenje!

Ukoliko ste ipak pristalica novih vozila, nemojte zaboraviti da izbor vozila ide ruku pod ruku sa izborom pravog paketa finansiranja. Iz tog razloga nudimo mogućnost otplate Vašeg novog vozila na period do 8 godina, kao i otkup Vašeg sadašnjeg vozila po najboljim uslovima.

To nije sve! Proverite i iskoristite ograničenu ponudu za bezbedniju zimu i odvezite Volvo vozilo sa lagera uz 0% kamate i sa uključenim setom zimskih točkova.

Iz bogate ponude izdvaja se Volvo XC gama vozila:

XC40 T3 AUT Entry za 30.590 EUR ili 3 godišnje rate po 10.197 EUR

XC60 D3 Momentum već za 37.990 EUR ili 3 godišnje rate po 12.663 EUR,

XC90 B5 AWD AUT Momentum Pro Dynamic za 59.490 EUR ili 3 godišnje rate po 19.830 EUR.

PR Saopštenje

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery