AktuelnoVesti

Najbrži punjač od Zagreba do Beograda instalisan na OMV Martinci 1

3.75KPregleda

OMV i Charge&GO na benzinskoj stanici OMV Martinci 1, instalirali najbržu stanicu za punjenje električnih vozila u Srbiji

 

 

► OMV i Charge&GO proširuju mrežu električnih punjača u Srbiji

► Najsnažniji i najbrži punjač za električna vozila postavljen je na OMV benzinskoj stanici Martinci 1

 

 

Kompanija OMV i Charge&GO nastavljaju da unapređuju mrežu i dostupnost punjača za električna vozila u našoj zemlji. Novi električni punjač na OMV benzinskoj stanici Martinci 1 sada je dostupan svim vozačima električnih vozila.

 

 

Zahvaljujući saradnji dve kompanije, autoputevi u Srbiji dobijaju sve više stanica za punjenje, što će domaćim vlasnicima električnih vozila olakšati putovanje. A dok je turistička sezona u toku, ovaj punjač će značiti i da će vozači električnih vozila u tranzitu kroz Srbiju imati gde da dopune svoja vozila dok prave pauzu da se odmore i osveže.

 

 

„Budućnost mobilnosti znači i raznovrsnu ponudu na našim benzinskim stanicama koja treba da zadovolji sve potrebe naših kupaca. Električni punjač koji se nalazi na benzinskoj stanici Martinci 1 trenutno je najsnažniji punjač u Srbiji, sa izlaznom snagom od 180 kW, što dodatno povećava brzinu punjenja vozila“, rekao je Decebal Sorin Tudor, generalni direktor OMV Srbija.

 

 

Instalirani punjač poseduje izlaznu snagu od 180 kW ili 2 x 90 kW za istovremeno punjenje dva vozila

 

Punjač ima dinamičku regulaciju punjenja čime je u mogućnosti da dozira snagu punjenja u zavisnosti od mogućnosti i potrebi modela.

 

Novi punjač na OMV Martinci 1 obezbeđuje autonomiju modernijim električnim modelima u tranzitu da bez dopune stignu do naših južnih granica.

 

 

 

 

Srpski vozači električnih vozila u avgustu će imati još više punjača za brzo punjenje na OMV benzinskim stanicama, i to u Doljevcu, na autoputu Niš-Vranje i na Gradini, graničnom prelazu kod Dimitrovgrada.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery