Vesti

Hyundai preskače Sajam automobila u Ženevi!

Međutim, Kia obećava da će nam predstaviti nešto novo

Hyundai i30 Fastback N
1.65KPregleda

Sajam automobila u Ženevi počinje za nešto manje od mesec dana. Danas je stigla i zvanična potvrda da Hyundai neće biti deo tog događaja.

Hyundai i30 Fastback N

Naime, korejski proizvođač automobila, želi da “istraži inovativne načine na koje će lansirati nove modele, umesto da bude deo ženevskog sajma automobila”. To je u jednom intervjuu rekla glavna dama PR službe, Nataša Vadington. Ona je dodala i da će se Hyundai pojaviti na Sajmu automobila u Frankfurtu na jesen ove godine.

Drugi vodeći igraći u automobilskoj industriji koji neće biti deo ovogodišnjeg Sajma automobila u Ženevi su: Volvo, Ford i Jaguar Land Rover. Oni su te odluke doneli zbog brojnih faktora, od slabe prodaje do toga da nemaju automobile koje bi premijerno predstavili.

Sa druge strane, “sestrinski” brend kompanije Hyundai, Kia, se odlučila za drugačiju strategiju. Naime, ova kompanija će u Švajcarskoj predstaviti svoje najnovije proizvode.

Jedan od tih proizvoda bi mogao biti i novi krosover model baziran na modelu Ceed (xCeed). Više o tom modelu možete pročitati ovde. On će biti glavni konkurent modelima kao što su Ford Focus Active, Volkswagen Golf Alltrack i slični.

Hyundai i30 Fastback N

Napomena: Na fotografijama je Hyundai i30 Fastback N

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery