Online plus

Oldtimer Klub Beograd

136Pregleda

Oldtajmerski provod

Najlepši trenutak posedovanja oldtajmera jeste kada u društvu istomišljenika, po lepom sunčanom danu odlazite na izlete.

Ova hedonistička nota, evidentna u druženjima koje organizuje „Oldtimer Klub Beograd“. Tako je u bilo i u nedelju 28. aprila. Upriličena je bila celodnevna vožnja Beogradom, uz programe na parkingu bazena „25. maj“, centru grada i Beogradskom hipodromu.

Do sada kod nas, retko korišćena kombinacija autentičnih konjskih snaga i onih generisanih u motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, pokazala je svoj puni potencijal.

Klasični automobili, posebno oni iz manjih serija, često se upoređuju sa plemenitim konjima. Sa druge strane, bavljenje oldtajmerima, podrazumeva odgovarajući stil odevanja, kompletno kompatibilan sa onim zastupljenim na svečanoj loži Hipodroma.

Treće i možda najvažnije, gledaoci trka toga dana su za cenu ulaznice na hipodrom dobili priliku da vide dodatnu atrakciju i priliku za „Facebook“ fotografisanje.

Ohrabreni odzivom i pozitivnim komentarima samog događaja u „Oldtajmer klubu“ Beograd planiraju intenzivan kalendar letnjih programa. Za početak, u pripremi je trodnevna ekspedicija na Zlatibor. Više informacija uskoro!

 

 

Miroslav Schossberger

Ostavite komentar