Vesti

Chevrolet Corvette C8 – sutra premijera, 27. jula na američkom “Konkursu elegancije”!

Jedan od najišečkivanijih modela u nedavnoj istoriji autoindustrije!

Chevrolet Corvette C8
287Pregleda

Nova Chevrolet Corvette C8 će svetu biti predstavljena sutra, u Kaliforniji. Međutim, ovaj model će biti izložen i na “Konkursu elegancije” u predgrađu Detroita, pre kraja meseca, 27. jula.

Chevrolet Corvette C8

Tada će potpredsednik dizajna kompanije GM, Majkle Simko, govoriti o dizajnu ovog vozila. On će pričati i o razvoju novog sportskog automobila. U tome će mu se pridružiti i drugi zvaničnici i dizajneri kompanije GM, među kojima je i Tom Piters, nekadašnji šef dizajna za model Corvette.

“Konkurs elegancije u Americi ima dugu istoriju, i predstavlja omaž dizajnu automobila”, rekao je Simko. “Oni koji budu pristuni će biti u prilici da čuju zanimljive priče od naših glavnih dizajnera”, dodao je on. Međutim, ulaznica za taj događaj košta 65 dolara.

Nova Chevrolet Corvette C8 je jedan od najiščekivanijih automobila u skorijoj istoriji autoindustrije. Pre svega nekoliko danas su se pojavile fotografije enterijera. Ističe se volan sa dva kraka, velika digitalna instrument tabla, ekran infotejnment sistema, i slično… Sve u svemu, dizajn enterijera predstavlja veliki iskorak u odnosu na enterijer prethodne generacije (C7).

Chevrolet Corvette C8

Više o ovom modelu možete pronaći na sledećim linkovima:

Nove fotografije enterijera modela Chevrolet Corvette C8!

Da li je ovo zadnji deo modela Chevrolet Corvette C8!?

Da li će nova Corvette C8 ovako izgledati?

Ostavite komentar